Websites voor Horeca

Watertandende Websites die aanzetten tot bestellen of reserveren

Betaalbare websites voor hotels, restaurants en cafés.

De Horeca is een zeer verzadigde markt, en kan dus moeilijk zijn om als beginnende ondernemer te concurreren met andere, bekende zaken. Zélfs als uw onderneming reeds jarenlang bestaat, kan het nog steeds moeilijk zijn zonder een creatieve en pientere online aanpak.

Bij het bezoeken van uw website, moet men meteen zin krijgen om bij uw zaak te komen ontbijten, lunchen of dineren, door te werken met smaakmakende foto’s. Daarbij moet de website aanzetten tot -gemakkelijk- reserveren, bestellen en het bekijken van uw menukaart of suggesties. 

Elke website die wij maken wordt volledig op maat uitgewerkt en er wordt nooit gebruikgemaakt van voorgemaakte templates. Wij garanderen dus steeds een unieke website op het hele internet. Bij het maken van uw website houden wij ook rekening met uw huidige huisstijl, kleuren, logo en uw Unique Selling Point.

Wat kost een website voor de horeca?

Webdesign voor Horeca hoeft niet duur te zijn en kan al vanaf €779,00.
Vraag uw pakket op maat aan bij Robusmedia in Waregem of bekijk de pagina “Onze Tarieven”. 

Vanaf nu kan u ook uw menu, suggesties, en andere pagina’s en/of foto’s gemakkelijk zelf aanpassen met ons simpel beheersysteem. Dure facturen van een webdesignbureau zijn vanaf nu uit den boze! Vanzelfsprekend staan wij steeds 24/7 klaar voor vragen en hulp.

=> Ook voor ondernemingen met een al bestaande website of webhost die voor weinig resultaat zorgt of te duur is.
Overzetting zonder verlies van huidige gegevens!

VRAAG NU UW WEBSITE AAN

Bel of Mail ons:

+32 476 598 793

Hello@Robusmedia.com

Deel dit op Sociale Media:

Facebook
Twitter
E-mail
LinkedIn