Online Marketing

Online adverteren via Google & Sociale Media

"Robusmedia is gebouwd op relaties. Het klinkt cliché, maar het is waar.
Wij zorgen voor een echte partnerschap door het leveren van werk die meetbare resultaten oplevert voor onze klanten, daarom blijven klanten bij ons."

Meer klanten door Google

De (lokale) markt waarin u zich bevindt kan zeer concurrerend zijn. Daarom adviseren wij om een professionele website te combineren met online adverteren.

Search Engine Advertising (SEA) is een manier om vlot klanten te krijgen door te bieden op zoekwoorden in Google. Wanneer potentiële klanten deze woorden zoeken in Google, komt men rechtstreeks bij u terecht!

VOORBEELD

U bent een Advocaat in Waregem, en iemand typt “Advocaat in Waregem” of “Advocaat West-Vlaanderen” (iets breder) in Google.

Met Google SEA (Search Engine Advertising) zal door onze hulp uw contactegegevens en/of website bovenaan in Google worden vertoond aan deze potentiële klant.

Hiervoor betaald u aan Google bijvoorbeeld €0,40 en voor dit bedrag heeft u een grote kans dat deze klik een klant wordt. Met Google Ads koop je je klanten. Je zal merken dat je marketingbudget maand na maand groter zal worden, omdat je het er dubbel terug uithaalt.

Gerichte reclamecampagnes op Sociale Media

Sociale media is een fantastische tool voor ondernemingen die een nieuw online doelpubliek willen bereiken, maar ook hun huidige klanten loyaal willen maken.

Facebook en Instagram bewaren veel gegevens over hun gebruikers. Van deze gegevens kunnen we gebruik maken om heel specifiek te gaan adverteren.

De mogelijkheden om je publiek te bereiken via sociale netwerken zijn echt oneindig, en zijn geschikt voor eender welke onderneming.

VOORBEELD

Je bent net drie maanden open met je hamburgerrestaurant in Waregem en wilt gaan adverteren op Facebook.

We maken een promotie waar huidige klanten bij het aanbrengen van een nieuwe klant (Klantenkaart!), 50% korting krijgt! Enkel geldig op Dinsdag voor de eerste 20 personen.

We promoten nu de advertentie op Facebook & Instagram, en stellen in dat enkel personen tussen 18 en 25 jaar, in een radius van 20km rond uw zaak de advertentie zien.

Digitale Marketing

Adverteren op Google

Door te adverteren op zoekmachines (SEA) verschijnt uw advertentie bovenaan de zoekresultaten in Google. Zo bereik je potentiële klanten op de snelste manier en leid je hen recht naar uw product of service. Indien je op zoek bent naar snel resultaten, is dit dé beste keuze.

Adverteren op Sociale Media

Met alle informatie die bedrijven zoals Facebook of Instagram bijhouden, is adverteren op sociale media de ideale manier om de juiste doelgroep snel en efficiënt te bereiken. Door te adverteren op sociale netwerken kan men ook snel resultaten verwachten.