Website voor Autobedrijven

Kwalitatieve webdesign voor autobedrijven, want een goede website toont meer dan uw voorraad.

Betaalbare Website laten maken voor uw Autobedrijf?

Het grootste deel van de autokopers (Tot 95%!) oriënteert zich vooraf uitgebreid online. Daarna gaat het grootste deel hiervan uw website bezoeken via een tablet of mobiele telefoon. Een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke weergave van uw aanbod wagens is dus van cruciaal belang op élk toestel.

Elke website die wij maken wordt volledig op maat uitgewerkt en er wordt nooit gebruikgemaakt van voorgemaakte templates. Wij garanderen dus steeds een unieke website op het ganse internet. Bij het maken van uw website houden wij ook rekening met uw huidige huisstijl, kleuren, logo en uw unique selling point zodat u steeds de juiste klanten aantrekt.

Automatisch je stock van Autoscout synchroniseren?

Je kan er ofwel voor kiezen om je wagens volledig zelf / manueel op je website te plaatsen, of om deze automatisch te synchroniseren met uw stock op autoscout. Door onze samenwerking met Autoscout24,  kan u ervoor kiezen om met één simpele klik de wagens van uw autoscout24 account te synchroniseren naar uw website. Kan u inschatten hoeveel tijd u en/of uw verkopers dit zal besparen als de wagens automatisch op uw website worden geplaatst?

Ook het aanmaken van een overzichtelijke Facebookpagina waar uw voorraad wagens op terug te vinden is, kunnen wij aanbieden, met of zonder synchonisatie van uw website naar uw Facebookpagina.

En de prijs?

Prijzen zijn hetzelfde als die op de pagina met onze tarieven, echter vragen wij voor het automatisch synchroniseren een bijdrage van slechts €100 per maand, deze bijdrage hangt af van het aantal wagens die u wilt synchroniseren.

U heeft al een website bij Autoscout of een ander webdesign bureau en wil deze laten veranderen?
Of u wilt enkel gebruik maken van onze dienst om wagens automatisch naar uw website te synchroniseren?
Ook dit is absoluut geen probleem.

VRAAG NU UW WEBSITE AAN

Bel of Mail ons:

+32 476 598 793

Hello@Robusmedia.com

Deel dit op Sociale Media:

Facebook
Twitter
E-mail
LinkedIn