Reputatie Management

Men praat online over uw bedrijf, behoudt een positieve reputatie!

"Online reputatiemanagement is het proces van volgen, monitoren, en zo snel mogelijk verwijderen of laten aanpassen van negatieve recensies om de reputatie van uw onderneming of eigen naam te verbeteren en klantverlies te vermijden."

Online Reputatie management

Jaren geleden was het zeer moelijk om als klant je te laten horen als iets niet naar wens was. Hedendaags is dit drastisch veranderd. Het maakt niet uit hoe groot of klein je onderneming is, ze [klanten, potentiële klanten en zelfs concurrenten of concullega’s] praten over je op het internet. Facebook, Instagram, Tweets, LinkedIn, Google reviews, enz…

Het is belangrijk om geloofwaardig en betrouwbaar over te komen op beoordelingssites en sociale media. BrightLocal ontekte dat 72% van de consumenten een onderneming meer te vertrouwen na het lezen van positieve klantbeoordelingen.

Eén recente, negatieve waardering of recensie kan ervoor zorgen dat een potentiële klant afhaakt en naar de concurrentie stapt. Dit kan je dus veel geld kosten!

“Do not leave your reputation to chance or gossip; it is your life's artwork, and you must craft it, hone it, and display it with the care of an artist.”

- Robert Greene

Met behulp van onze professionele tools, helpen wij ondernemingen op een legale en correcte manier hun online reputatie én zichtbaarheid te verbeteren. Heeft u op dit moment een aantal negatieve reacties op het internet staan, en wilt u hier iets aan doen?
Maak dan een afspraak met ons, wij helpen je graag verder.